Despre noi

Povestea Mabis a început cu aproximativ zece ani în urmă sub forma unei afaceri de familie născute din pasiunea pentru mobila bine făcută. Ne-am asumat încă de atunci trei valori de la care nici azi nu ne abatem: calitate, creativitate, inovație.

Pe larg, calitate, creativitate și inovație înseamnă că lucrăm cu materiale moderne și accesorii performante, că dispunem de un departament de design interior și că vă oferim soluții neașteptate la probleme aparent de nerezolvat. Aceste trei valori ne-au ajutat să creștem încet-încet, astfel că astăzi afacerea de familie a devenit pentru cei 40 de angajați ai noștri familia unei afaceri de succes.

Serviciile noastre

Mabis dispune de patru departamente – Prelucrare PAL/MDF, Vopsitorie MDF, Routare CNC și Proiectare 3D. Avem la dispoziția clienților două echipe de lucrători eficienți ce asigură montajul mobilierului la domiciliu și service în caz de nevoie.

Avantajos: piesele de mobilă Mabis au garanție 24 de luni, dar service-ul se asigură și după această perioadă, contra cost. Transportul este inclus în prețul mobilei, pentru proiecte de peste 2000 de lei.

Clienți

Portofoliul Mabis este cartea noastră de vizită. Lucrăm cu clienți finali, dar și cu firme cărora le asigurăm materia primă (MDF vopsit, PAL debitat și căntuit etc.) – avem peste zece clienți fideli din zona business to business. De asemenea, oferim clienților posibilitatea de a comanda mobilă pe bază de cote – tăiem materialul, îl căntuim, îl găurim și livrăm acasă unde proprietarul îl asamblează după propriul proiect.

Showroom

Mobilierul Mabis vă așteaptă în showroom-ul Danielli Design, din Bd. Ghencea. Corpurile de birouri și fabrica Mabis se găsesc în sectorul 2, unde am deschis un al doilea showroom, ceva mai micuț. Ne pregătim să deschidem puncte de lucru în Urziceni și la Pitești.

Misiune

La fabrica de mobilă Mabis veți găsi oricând oameni dornici să vă ajute. Ne tratăm clienții așa cum ne tratăm și angajații – cu respect și drag de oameni. Avem o misiune pe care ne angajăm să o ducem la îndeplinire zi de zi: să ne mulțumim clienții. Vă așteptăm printre ei!