Vezi proiectele în fiecare proiect .calitate .inovație .creativitate Vezi proiectele ÎN FIECARE PROIECT .calitate .inovație .creativitate Vezi proiectele în fiecare proiect .calitate .inovație .creativitate

Credem în crearea de mobilier artizanal din cele mai bune materiale, la prețuri corecte, personalizate de clienții noștri pentru a satisface nevoile lor exacte. Rezultatul este o experiență de cumpărare a mobilierului unic, pe care nu o veți găsi la un alt mare retailer.

Portofoliu

Despre noi

Mabis a fost fondată pe ideea că, oamenii nu ar trebui să se mulțumească cu puțin niciodată, atunci când vine vorba de mobilierul din locuință, ci mai degrabă să aibă libertatea de a fi îndrăzneți și originali.

Mobilierul este proiectat de arhitecți cu experiență si realizat cu echipamente de ultimă generație,  pentru a răspunde cerințelor și gusturilor unice ale clienților noștri, oferind un produs de înaltă calitate, de care se vor bucura toată viața.

Despre noi

Proiecte de top

Rezultatele noastre

0
Ani de experienta
0
Proiecte rezidentiale
0
Clienti fericiti
0
Bucatarii la comanda

Mobilier la comanda

Mobilă baie 07

5.570,00 lei

Mobilă baie 06

5.040,00 lei

Birou pentru copii

1.830,00 lei

Dressing Eiffel

8.460,00 lei

Mobila Bucatarie 120

9.620,00 lei

Mobila Bucatarie 120

9.620,00 lei

Birou pentru copii

1.830,00 lei

Birou pentru copii

1.830,00 lei

Dressing Eiffel

8.460,00 lei

Servicii Mabis

Design interior

Design interior

De ce vă oferim serviciul de design interior Mabis? Pentru că o piesă de mobilier este mai mult decât o îmbinare de materiale mai mult sau mai puțin lemnoase.

Proiectare 2D/3D

Proiectare 2D/3D

De ce serviciul de proiectare 2D, 3D: Mabis vă pune la dispoziție serviciul de proiectare 2D și 3D cu ajutorul căruia puteți vedea în detaliu mobila pe care urmează să o aveți acasă.

Print pal, mdf, sticlă

Print pal, mdf, sticla

Ce înseamnă serviciul de printare Mabis: personalizarea la maximum a pieselor de mobilă comandate la noi, prin aplicarea unor elemente decorative, indiferent de materialul mobilierului, MDF, PAL sau lemn.

Vopsitorie MDF

Vopsitorie MDF

De ce serviciul de vopsitorie Mabis: vă permite să alegeți exact nuanțele sau combinațiile cromatice preferate, astfel încât piesele de mobilă la comandă să arate așa cum v-ați închipuit.

Debitare-căntuire MDF sau pal

Debitare-cănturie MDF sau pal

Ce înseamnă: debitarea se referă la tăierea precisă a materialelor din care confecționăm mobilă la comandă, exact la dimensiunile necesare, fără abateri.

Routare CNC – MDF sau pal

Routare CNC - MDF sau pal

Ce este un router CNC: o unealtă de frezat, folosită cu ajutorul computerului pentru a prelucra în mod excepțional elementele unei piese de mobilier la comandă.

Articole utile