Inoveaz─â-╚Ťi biroul de acas─â!

Inoveaz─â-╚Ťi biroul de acas─â!

E╚Öti pro sau contra lucrului de acas─â? Ei bine, ├«n contextul pandemiei de COVID-19, cu to╚Ťii ne-am v─âzut constr├ón╚Öi s─â lucr─âm, cel pu╚Ťin o perioad─â de timp, de acas─â. Mul╚Ťi dintre noi continu─â s─â lucreze ╚Öi ast─âzi de acas─â ╚Öi probabil o vor  mai face ceva timp de aici ├«ncolo. Deci, cum ne amenaj─âm biroul de acas─â?

Sfatul speciali╚Ötilor ╚Öi al clien╚Ťilor Mabis: cu mobil─â la comand─â. Este cea mai bun─â solu╚Ťie pentru a combina datele spa╚Ťiului disponibil cu criterii de ergonomie ╚Öi un strop, tare important, de personalitate estetic─â.

Unde amplas─âm biroul de acas─â?

Cei mai mul╚Ťi dintre noi aleg ├«ntre dormitor ╚Öi living atunci c├ónd nu dispun de o a treia ├«nc─âpere special destinat─â lucrului de acas─â. ├Än ce prive╚Öte pozi╚Ťia ideal─â a biroului de acas─â, cea mai bun─â este cea paralel─â cu fereastra, astfel ├«nc├ót s─â beneficiem de lumin─â natural─â ╚Öi chiar s─â mai tragem din c├ónd ├«n c├ónd cu ochiul la geam.

Cel mai arz─âtor aspect al biroului de acas─â este posibilitatea de depozitare; acte, dosare, c─âr╚Ťi, papet─ârie ╚Öi chiar dispozitive de stocare a datelor trebuie s─â ├«ncap─â ├«n jurul laptopului. Prin natura muncii lor, unii au nevoie chiar de mai multe monitoare, al╚Ťii trebuie s─â aib─â ├«n apropierea spa╚Ťiului de lucru ╚Öi o imprimant─â sau un fax. Tendin╚Ťa este de a le ├«nghesui pe toate fie pe masa de lucru, fie sub birou. Aici intervin designerii fabricii de mobil─â Mabis care te pot ajuta cu conceperea ╚Öi fabricarea tocmai a pieselor de mobilier care s─â depoziteze discret ╚Öi la ├«ndem├ón─â toate aceste obiecte ale muncii zilnice ÔÇô discret, pentru c─â e╚Öti totu╚Öi acas─â ╚Öi acest col╚Ťi╚Öor de lucru nu trebuie s─â afecteze atmosfera vie╚Ťii private.

Truc: corpurile de depozitare office au voie s─â dep─â╚Öeasc─â ├«n─âl╚Ťimea mesei de lucru, l─âs├ónd chiar impresia unei comode ├«nalte, pentru dormitor. P├ón─â la urm─â, e vorba despre biroul de acas─â, a╚Öa c─â un strop de atmosfer─â confortabil─â nu stric─â.

├Än─âl╚Ťimi ideale

Din punct de vedere ergonomic, se recomand─â ca ecranul laptopului s─â se afle la aceea╚Öi ├«n─âl╚Ťime cu nivelul privirii, ba chiar s─â fie un pic mai jos, aceast─â pozi╚Ťie fiind cea mai odihnitoare pentru ochi. Asta nu ├«nseamn─â c─â nu po╚Ťi opta pentru un birou ├«nalt ÔÇô combin─â-l doar cu un scaun ├«nalt ╚Öi ai rezolvat problema! Un birou ├«nalt ofer─â posibilitatea amplas─ârii de corpuri de depozitare chiar sub masa de lucru, ├«n cazul ├«n care suprafa╚Ťa ├«nc─âperii nu permite ad─âugarea acestora ├«n continuarea blatului de lucru ÔÇô sertare, comode cu u╚Öi, rafturi, variantele pentru mobilierul cu rol de depozitare sunt nenum─ârate.

Truc: corpul de depozitare proiectat s─â intre sub birou poate fi amplasat perpendicular pe lungimea mesei de lucru, desen├ónd litera L ├«n col╚Ťul destinat biroului de acas─â.

Culori ╚Öi accesorii decorative. Fiind vorba despre biroul de acas─â trebuie s─â ├«╚Ťi ╚Öi plac─â, s─â te inspire ├«n munca zilnic─â ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, s─â semene totu╚Öi a birou de lucru. E o combina╚Ťie de stil office ╚Öi atmosfer─â de acas─â. Aici intervin din nou designerii Mabis, ajut├óndu-te s─â alegi mobila de birou pentru acas─â, ├«ntr-un stil care s─â se potriveasc─â ╚Öi amenaj─ârii deja existente ├«n locuin╚Ť─â, dar ╚Öi jobului pe care ├«l ai. ╚śi iat─â c├óteva exemple de cum po╚Ťi ob╚Ťine aceast─â combina╚Ťie original─â ╚Öi eficient─â: alege o culoare plin─â de via╚Ť─â sau alege ca masa de lucru ├«n stil office s─â se sprijine pe picioare nonconformiste sau combin─â culori ╚Öi stiluri ├«ntr-un mod juc─âu╚Ö ├«n ce prive╚Öte biroul ├«n sine, scaunul ╚Öi corpurile pentru depozitare.

Fie c─â ai deja un proiect despre biroul de vis pentru acas─â, fie c─â te afli ├«n c─âutarea unei surse de inspira╚Ťie, la Mabis ├«╚Ťi ├«mplinim orice a╚Öteptare, armoniz├ónd ideile tale cu nevoile office ale spa╚Ťiului t─âu privat.