Comoda 05

SKU: comoda la comanda 05 Categorie: Etichete: ,

poate fi comandata pe alte culori si alte dimensiuni decat cele standard, nu este disponibila in stoc, ea se realizeaza la comanda.

Descriere

In orice decor interior se va ridica intotdeauna problema spatiului. In cele mai multe dintre cazuri, ori vom aglomera foarte mult incaperile, ori nu vom avea suficiente corpuri de stocare – adica, fie alegem un numar relativ mare de piese de mobilier, care sa asigure suficient spatiu de stocare, astfel aglomerand incaperea, fie vom opta pentru un numar redus, astfel ca multe dintre obiectele decorative sau hainele noastre nu isi vor gasi locul. Indiferent de camera despre care este vorba, o solutie foarte buna sunt comodele.

Fie ca alegeti comoda pentru dormitor, sufragerie sau chiar hol, acest produs va aduce un aer proaspat si va ajuta la optimizarea spatiului. Atat prin dimensiuni, cat si prin designul bine ales comoda va fi foarte potrivita pentru orice tip de incapere, creand un spatiu comod, dar si dinamic, care sa va transmita energie si o stare de bine. Datorita compartimentarii sale si dimensiunilor care variaza in functie de spatiul unde dorim sa o pozitionam, comoda va ajuta la optimizarea spatiului si la debarasarea acestuia de obiectele cu un aspect general dezordonat. Raportul calitate-pret este foarte convenabil, iar imbinarea armonioasa dintre estetica si functionalitate fac din acest produs unul pe gustul tuturor.Fie ca optati pentru un stil clasic sau modern, pentru unul elegant si formal sau dinamic si tineresc, decorul oricarei incaperi din locuinta dumneavoastra va arata spectaculos de deosebit daca veti adauga si o piesa contrastanta tonului general – spre exemplu, o comoda.

L 1400 x A 500 x H 720

Mobila prezentata in fotografie nu se afla pe stoc si este cu titlu informativ. Pretul este pentru compozitia standard si include doar mobilierul.

0726 798 956 – Comenzi telefonice

E-mail: mabisvb@yahoo.com