Mobila Bucatarie 10

SKU: mobila bucatarie la comanda 010 Categorie: Etichete: ,

poate fi comandata pe alte culori si alte dimensiuni decat cele standard, nu este disponibila in stoc, ea se realizeaza la comanda.

Descriere

Model conceput cu grija de designerii nostri pentru realizarea unei bucatarii ergonomice si functionale avand un grad sporit de utilizare a spatiului util.

Prin realizarea unui mobilier modular incercam sa satisfacem cerintele dumneavoastra, folosind cat mai mult saptiul de depozitare prin compartimentare gandidu-ne sa rezulte un mobilier util si usor de folosit.

Blatul de lucru este, generos astfel incat sa nu existe niciun inconvenient in utilizarea la maxim a bucatariei. Sugestia noastra este de a pozitiona plita si hota in centru, pentru mai multa mobilitate, dar corpurile de mobilier pot fi dispuse si in diverse alte pozitii sau combinatii, in functie de particularitatile fiecarui spatiu si in functie de necesitatile impuse de constructia bucatariei dumneavoastra.

Finisajele alese impreuna cu dvs de designerii nostrii vor reflecta personalitatea dumneavoastra, rezultand un spatiu cu deschidere si prospetime, mai ales daca incaperea este bine luminata.

Bucatariile noastre sunt complet adaptate preferintelor si nevoilor dvs. Designul exclusiv, nuantele variate, calitatea mobilierului si a accesoriilor folosite vor creea bucataria pe care o doriti. Mobila de bucatarie creata de noi foloseste cea mai noua tehnologie.

Mobila de bucatarie este adaptata pe gustul dvs. Caracterul modern si cromatica folosita, linia stilistica accentueaza designul mobilierului de bucatarie. Aceasta mobila ofera toate spatiile de gatit si de depozitare necesare. Mobila este foarte usor de intretinut si este rezistenta la caldura, socuri mecanice si apa.

Puteti comanda propria amenajare adaptata perfect spatiului pe care il aveti la dispozitie in bucatarie. Solutiile propuse de designerii nostri pentru bucataria dvs vor fi in conformitate cu bugetul disponibil si stilul dorit.

SPECIFICATII TEHNICE
Mobilier realizat din pal melaminat, cu canturi ABS 2/22 pentru fronturi si 0,4/22 pentru carcase.
Mobilierul se realizeaza la comanda in functie de solicitarile si cerintele clientilor.
Mobilierul nu se gaseste pe stoc se realizeaza doar pe baza de comanda.
Obiectele decorative si aparatura electrocasnica nu sunt incluse in pret.
Propunerea este doar cu titlu informativ pentru detalii si relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Detalii produs:
Baza: coloana cu 2 usi, corp inferior cu 1 sertar pentru cuptor la semiinaltime cu blat, corp inferior 4 sertare, corp cu doua usi, masca de chiuveta
Corpuri suspendate: corp superior cu 1 usa si raft deschis, corp superior cu 1 usa din sticla, corp superior cu picurator cu 2 usi.
Dimensiuni bucatarie: L3450x A600x H2250mm
Dimesiune blat: L2850x A600x H28(38)mm
Adancime corpuri inferioare: 510mm
Inaltime corpuri inferioare: 762mm
Adancime corpuri suspendate: 300mm
Inaltime corpuri suspendate: 700mm
Inaltime picioare/plinta: 100mm

FINISAJE BUCATARIE:
Pal: FAG BAVARIA H 1511 ST 15 , ROSU U321 ST15
Pfl: ALB
Blat : W 980 ST2 ALB PLATINA
Manere : Cod CW462 crom, 128mm
Canturi : ABS

0726 798 956 – Comenzi telefonice
E-mail: mabisvb@yahoo.com