Design Interior

Design interior

De ce v─â oferim serviciul de design interior Mabis? Pentru c─â o pies─â de mobilier este mai mult dec├ót o ├«mbinare de materiale mai mult sau mai pu╚Ťin lemnoase.

Ce înseamnă serviciul de design interior Mabis:

  • Designerii Mabis ╚Ťin seama de felul ├«n care v-ar pl─âcea s─â arate piesele de mobil─â la comand─â, dar ╚Öi de nevoile de func╚Ťionalitate, aspect care adesea scap─â omului nespecializat ├«n confec╚Ťionarea de mobil─â.
  • Tot designerii Mabis au grij─â ca gama de culori aleas─â de dumneavoastr─â s─â fie una potrivit─â cu proiectul ├«n sine, astfel ├«nc├ót impresia final─â s─â nu v─â dezam─âgeasc─â. Designerii Mabis v─â pot propune func╚Ťii ├«n plus pentru piesele de mobilier comandate, astfel ├«nc├ót mobila Mabis s─â dep─â╚Öeasc─â a╚Ötept─ârile dumneavoastr─â.

Mod de lucru:

  • Clientul poate veni ├«n atelierele Mabis cu propriul proiect de mobilier; ├«n acest caz, designerii Mabis se vor asigura c─â toate detaliile se pot pune ├«n aplicare, astfel ├«nc├ót piesa de mobilier comandat─â s─â ├«ntruneasc─â ╚Öi estetic ╚Öi practic nevoile clientului.
  • Clientul poate veni ├«n atelierele Mabis doar cu dorin╚Ťa de a comanda mobil─â pentru acas─â, dar f─âr─â s─â ╚Ötie clar cum ar fi cel mai bine s─â arate aceast─â mobil─â. Designerii Mabis vor ╚Ťine cont de toate preferin╚Ťele clientului ╚Öi vor realiza un proiect propus spre acceptare.
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *