Vopsitorie MDF

Ce este serviciul de vopsitorie Mabis: unul dintre serviciile de maxim─â personalizarea a mobilierului comandat.

De ce serviciul de vopsitorie Mabis: v─â permite s─â alege╚Ťi exact nuan╚Ťele sau combina╚Ťiile cromatice preferate, astfel ├«nc├ót piesele de mobil─â la comand─â s─â arate a╚Öa cum v-a╚Ťi ├«nchipuit, armoniz├óndu-se ├«n acela╚Öi timp cu restul mobilierului de acas─â sau integr├óndu-se ideal ├«n stilul de amenajare deja existent ├«n locuin╚Ťa dumneavoastr─â. Insist─âm asupra importan╚Ťei serviciului de vopsitorie Mabis pentru c─â ├«n aceast─â etap─â de lucru o pies─â de mobilier oric├ót de popular─â poate deveni o pies─â de mobilier unicat.

C├óte culori: Mabis v─â pune la dispozi╚Ťie un num─âr nelimitat de culori ╚Öi nuan╚Ťe de vopsele,pe care le pute╚Ťi alege din paletarul de culori RAL sau NCS, pentru mobila la comand─â ├«n atelierele noastre.

Ce fel de vopsele: lucrăm cu vopsele din gama RENNER ITALIA. În ce privește mobila pentru copii, Mabis asigură serviciul de vopsitorie cu vopsele pe bază de apă. Pentru restul mobilei, Mabis asigură vopsitorie poliuretanică.

Finisajele: un aspect de mare importan╚Ť─â asupra efectului final, finisajele sunt de asemenea la alegerea clientului, ├«ntre lucios, semi-lucios ╚Öi mat. Finisajele lucioase ╚Öi cele semi-lucioase se recomand─â mobilierului Mabis ├«n stil clasic, ├«n ├«nc─âperi precum buc─ât─âria, livingul ╚Öi baia. Finisajul mat reflect─â stilul modern, cu accente minimaliste sau scandinave ╚Öi se potrive╚Öte locuin╚Ťelor tinere╚Öti sau ├«nc─âperilor precum dormitorul, camera copilului ╚Öi diningul.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *