Un „cosmos” cât o cameră de copil

Cum știi că ai reușit să împaci gusturile copilului și așteptările părinților atunci când faci la comandă mobilă pentru un băiețel de nouă ani? Echipei Mabis i-a ieșit această socoteală chiar bine: o cameră plină de culoare, de mister și funcționalitate.

Poftiți într-un univers creat cu mobilă la comandă Mabis! E camera unui băiețel în care povestea este una despre cosmos. Pornind de la pasiunea celui mic pentru misterele cerului, piesele de mobilier executate de Mabis ascund un întreg univers al depozitării inedite. 

RUX 2984 2 1 - Fabrica de mobila la comanda MABIS
Un „cosmos” cât o cameră de copil 11

Piesele Mabis

Interesantă opțiunea părinților pentru camera fiului lor: cât de multe piese de mobilă cu rol de depozitare posibil! Și depozitare a fost. Dar, pentru că urmau să compună o atmosferă de poveste cosmică, toate piesele de depozitare au fost înscrise într-un joc al culorilor vibrante. Pe scurt, dulapuri, dar să-i placă și beneficiarului direct. Per total, cinci corpuri cu rol de depozitare, indiferent că vorbim de haine, încălțăminte, jucării sau cărți și caiete.

RUX 2975 2 - Fabrica de mobila la comanda MABIS
Un „cosmos” cât o cameră de copil 12

Două noptiere confecționate de Mabis din pal străjuiesc patul, două noptiere suspendate, pentru a ușura ritualul curățeniei din jurul spațiului de dormit. Sunt realizate de Mabis în stil modern, cu finisaj lucios, în ton cu vârsta și nevoile copilăriei. Spațiul de depozitare al noptierei este unul misterios – un sertar fără mâner sau buton, la care accesul se face prin apăsare.

RUX 2986 2 - Fabrica de mobila la comanda MABIS
Un „cosmos” cât o cameră de copil 13

Pentru lecții, Mabis a creat o comodă jucăușă sub aspectul culorilor, combinând o nuanță de turcoaz viu cu un galben stelar. Ușile au un sistem de deschidere inedit, rabatabil. În interior, se găsesc polițe pe care pot fi așezate în (dez)ordine caietele de școală.

În același stil cromatic, a fost realizat tot din pal și un dulap înalt de haine, dar ascuns într-o nișă, în vecinătatea ferestrei. Acesta este un model menit să rămână în camera copilului de-a lungul unei perioade îndelungate. Joacă rolul unui dressing, absolut necesar mai ales începând cu anii adolescenței.

RUX 2969 2 - Fabrica de mobila la comanda MABIS
Un „cosmos” cât o cameră de copil 14

Mabis a creat la comandă pentru această cameră de copil și un dressing absolut original, pe înălțimea beneficiarului. Are aspectul unei comode moderne, dar de fapt este un dulăpior de haine la care băiatul de nouă ani să poate avea acces fără ajutorul părinților. E creat pe înălțimea unui pici, dar dotat cu bară de umerașe și polițe specifice unui dressing pentru adulți. Această piesă creată la comandă specială de Mabis este una foarte practică, ocupând integral lățimea unuia dintre pereții încăperii și având incluse și sertare pe mai multe niveluri. Nota de mister a deschiderii tuturor acestor piese de mobilă cu rol de depozitare create de Mabis a fost menținută cu strictețe – uși, sertare, toate se deschid prin sistemul de apăsare.

De la proiect la mobilă

Mabis a asigurat toate fazele acestui proiect de amenajare a camerei de copil. Părinții au venit cu un plan orientativ, pe care specialiștii Mabis l-au adaptat însă bugetului și nevoii de funcționalitate a clientului. Timpul de execuție a fost cel obișnuit, iar montajul a fost inclus în prețul de comandă a mobilierului. Cel mai impresionant detaliu rămâne însă bugetul: sub 4000 de lei!