Ne cerem scuze, site-ul este in curs de actualizare. In scurt timp lansam noua versiune pentru o experienta unica!

Despre noi

Povestea Mabis a început cu aproximativ zece ani în urmă sub forma unei afaceri de familie născute din pasiunea pentru mobila bine făcută. Ne-am asumat încă de atunci trei valori de la care nici azi nu ne abatem: calitate, creativitate, inovație.

Pe larg, calitate, creativitate și inovație înseamnă că lucrăm cu materiale moderne și accesorii performante, că dispunem de un departament de design interior și că vă oferim soluții neașteptate la probleme aparent de nerezolvat. Aceste trei valori ne-au ajutat să creștem încet-încet, astfel că astăzi afacerea de familie a devenit pentru cei 40 de angajați ai noștri familia unei afaceri de succes.

Serviciile noastre

Mabis dispune de patru departamente – Prelucrare PAL/MDF, Vopsitorie MDF, Routare CNC și Proiectare 3D. Avem la dispoziția clienților două echipe de lucrători eficienți ce asigură montajul mobilierului la domiciliu și service în caz de nevoie.

Avantajos: piesele de mobilă Mabis au garanție 24 de luni, dar service-ul se asigură și după această perioadă, contra cost. Transportul este inclus în prețul mobilei, pentru proiecte de peste 2000 de lei.

Mabis 1 1 - Fabrica de mobila la comanda MABIS
Mabis 2 1 - Fabrica de mobila la comanda MABIS

Clienți

Portofoliul Mabis este cartea noastră de vizită. Lucrăm cu clienți finali, dar și cu firme cărora le asigurăm materia primă (MDF vopsit, PAL debitat și căntuit etc.) – avem peste zece clienți fideli din zona business to business. De asemenea, oferim clienților posibilitatea de a comanda mobilă pe bază de cote – tăiem materialul, îl căntuim, îl găurim și livrăm acasă unde proprietarul îl asamblează după propriul proiect.

Showroom

Mobilierul Mabis vă așteaptă în showroom-ul Danielli Design, din Bd. Ghencea. Corpurile de birouri și fabrica Mabis se găsesc în sectorul 2, unde am deschis un al doilea showroom, ceva mai micuț. Ne pregătim să deschidem puncte de lucru în Urziceni și la Pitești.

Misiune

La fabrica de mobilă Mabis veți găsi oricând oameni dornici să vă ajute. Ne tratăm clienții așa cum ne tratăm și angajații – cu respect și drag de oameni. Avem o misiune pe care ne angajăm să o ducem la îndeplinire zi de zi: să ne mulțumim clienții. Vă așteptăm printre ei!

BENEFICIILE FABRICA DE MOBILĂ MABI’S:

Preț real de producător

Obiectivul nostru este sa oferim clienților un produs la cele mai înalte standarde de calitate la un preț corect.

GRATUIT: Schiță 3D sau randare 3D

Știm cât de important este pentru dumneavoastră aspectul mobilei într-o locuință! Vă oferim posibilitatea de a vizualiza proiectul în format 3D înainte de producție, gratuit, daca alegeți să lucrați cu noi!

GRATUIT: Transport și montaj

Oferim gratuit transport și montaj în București pentru lucrările cu valoare mai mare de 2000 lei.

Servicii complete PAL / MDF ȘI PIATRĂ CUARȚ

Soluții eficiente pentru proiecte complexe! Fabrica de mobilă MABI’S  dispune de toate echipamentele necesare pentru ca proiectul tău să devina realitate: debitare și căntuire PAL, MDF, vopsitorie MDF, router CNC, etc…

Materiale și accesorii de cea mai bună calitate

Am ales să colaborăm cu cele mai renumite brand-uri de materiale și accesorii din acest domeniu: Blum Austria, Hafele, ….

Garanție 24 luni

Pentru a va oferi cea mai buna calitate am ales sa colaboram cu cele mai renumite brand-uri de materiale si accesorii de mobila: Blum Austria, Hafele, ….

CE PIERZI DACĂ NU NE CONTACTEZI:

Nu vei afla prețul corect

Producem mobila la comanda de peste 10 ani de zile. Îți garantăm că nu vei găsi un preț mai mic la aceeași calitate oferită.

Nu vei avea siguranța respectării termenelor de execuție

Seriozitatea, responsabilitatea și corectitudinea sunt valorile care ne ghidează în fiecare proiect. Ne respectăm de fiecare dată termenele de livrare estimate!

Nu vei avea ocazia sa lucrezi cu un designer personal

Îți alocăm un designer personal care te va ajuta să găsești combinația potrivită stilului tău.

Nu vei fi la curent cu cele mai noi soluții din domeniu

Prin parteneriatul de  lungă durată cu cei mai renumiți furnizori de materiale și accesorii pentru mobilă le punem la dispoziția clienților noștri cele mai inovative sisteme din domeniu.

Nu vei avea posibilitatea de a alege din cea mai variată gamă de accesorii și materiale

Punem la dispoziția dumneavoastră cele mai calitative materiale și accesorii pentru mobilă.

Nu vei beneficia de consultanța unei echipe cu peste 10 ani experiență

Experiența acumulată ne ajută sa oferim cele mai bune soluții.